Helsinki: Snellmaninkatu Kruununhaassa kuvattuna raitiovaunun takaikkunasta. Kerrankin julkaisen kuvan mustavalkoisena, koska niin se mielestäni kertoo osuvammin vallitsevista olosuhteista. :)

Kuvattu 20.01.2005 (torstai) klo 14.17   |   Suuri versio

Niklas Sjöblom

Erehdyin aluksi kutsumaan tätä kuvaani värittömäksi, kunnes sain vieraskirjan puolelle seuraavan viestin Piskiltä:

"Ei toi Snellmaninkatu muuten ole väritön kuva. Se on mustavalkoinen. Siinä on vissi ero. Musta ja valkoinen ovat värejä ja valokuvissa vielä pirun hienoja sellaisia. Kiitos ihanasta sivusta."

Täytyy myöntää että siinä todellakin on vissi ero, joten korjasin kuvatekstin. Nyt se siis on mustavalkoinen, eikä toivottavasti enää väritön. :)

22.01.2005 klo 11.39

Sanna

Kiitos hienoista Helsinki kuvista. Tama mustavalkoinen kuva on todella osuva, se on sita talvista ja tuulista Helsinkia parhaimmillaan ja realistisimmillaan.

23.01.2005 klo 16.16

Jaana

Tällaisena me mielessämme näemme Helsingin, vaan Niklaksen kuvat kertovat ettei se sitä todellakaan ole. Olkoon mikä päivä vuodesta ja kellon ajasta tahansa, ja ihan sama mikä sää, niin väriä löytyy.

01.11.2005 klo 19.02

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net