Helsinki: HSS-pursiseuran laituri Liuskasaaressa Ullanlinnan edustalla.

Kuvattu 15.02.2005 (tiistai) klo 14.51   |   Suuri versio

Jussi Salonranta

Siisti kuva. Olet saanut niinkin tavallisesta kohteesta kuin laiturista kiinnostavan kohteen.

17.02.2005 klo 00.47

L

Vierailuilla on käyty useasti, vihdoin ja viimein saan sanallisen arkkuni auki: tyhmällä kesti vähän kauemmin löytää tuo kommenttivalikko... :)

Olen käynyt katsomassa tätä kuvaa lähes joka päivä, enkä edelleenkään osaa sanoa mitään muuta kuin wau, iso wau! Jotain maagista siinä on, en mä muuta osaa sanoa:)

Terkkuja Turusta!
L

21.02.2005 klo 13.46

Niklas Sjöblom

Lämmin kiitos terkuistasi, L! Aikomuksenani on tehdä kommentointilinkki vähän näkyvämmäksi, kunhan ehdin. Tällä hetkellä poden outoa vatsatautia, joka pilasi koko eilisiltani ja myös tämän päivän toistaiseksi. Onneksi täällä on yksi kiltti, joka lähti juuri kauppaan hakemaan vatsaystävällistä muonaa. Kuviakin olisi vielä eiliseltä varastossa, mutta jos olo ei ala pian helpottaa, niiden julkaiseminen lykkääntyy. Tänään en ainakaan uskalla lähteä kuvaamaan uusia.

Kiva, jos tykkäät tästä laiturikuvasta. :) Tunsin itseni hölmöksi, kun kyykistelin laiturin reunoilla yrittäen etsiä sopivia kuvakulmia. Tämä kuva on valittu noin kymmenestä vähän erilaisesta, eikä valinta ollut helppo. Minustakin laituri näytti jotenkin maagiselta!

21.02.2005 klo 14.05

PK

Tässä taas yksi esimerkki siitä että hyvin yksinkertainen ja arkinen "asia" tai kohde on hyvin kuvauksellinen kun ihmisellä on silmää huomata se ja kuvata meidän muidenkin ihailavaksi.

21.01.2007 klo 10.59

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net