Helsinki: Vaihteeksi vähän "turistimaisempi" näkökulma kaupunkiin. Kiehtova iltavalaistus ja outo hiljaisuus houkuttelivat ottamaan kameran esille Sofiankadulla.

Kuvattu 22.03.2005 (tiistai) klo 17.26   |   Suuri versio

Kristian Svensson

Tuossa jonkun kuvan alla toivottiin enempi näitä kaupunkimaisemia ja näemmä on toimittu nopeasti :)! Erittäin hieno kuva ja näitä kaikkia kuvia on muutenkin ilo katsella!

24.03.2005 klo 11.25

Pekka Nykänen

Saisko kuvaa hiukan vaalennettua esim. Pixian ilmaisohjelmalla. On aika tumma. Muuten useat kuvasi ovat ykköslaatua.

24.03.2005 klo 15.35

Niklas Sjöblom

Kiitos kommenteistanne! Pekka, kuvan pitäisi kyllä olla tarpeeksi vaalea oikein säädetyllä näytöllä katsottuna. Etuala on tarkoituksella jätetty tummaksi, sillä muuten Tuomiokirkko ja taivas olisivat ylivalottuneet.

28.03.2005 klo 11.13

Sirpa Vasiliou

Hei Niklas,

sinulla on todella upeita kuvia. On todella hienoa, kun näet maiseman kauneuden ympärilläsi ja haluat jakaa meidän muiden kanssa!

Tämän kuvan väreissä minua häiritsee se, että valkoinen kirkkomme näkyy pinkkinä. Johtuuko se kenties ilta-auringosta?

Enigma

17.04.2005 klo 18.33

Niklas Sjöblom

Hei Sirpa "Enigma",

Kiitos kehuista. :) Muistaakseni ilta-aurinko valaisi kirkkoa epäsuorasti (ohuen pilven läpi), ja siksi se on kuvassani punertavan näköinen. Joudun kuvissani usein valitsemaan teenkö auringonpaisteessa olevista kohteista liian lämpimän sävyisiä tai varjoisista kohteista liian kylmän sävyisiä. Tämä on yleinen ongelma silloin kun kuvassa on molempia mainitsemiani elementtejä. Jos näkisin enemmän vaivaa kuvieni jälkikäsittelyssä, voisin tietysti korjata niiden sävyjä entistä todellisemman tuntuisiksi. Myönnän että tässä kirkko saattaa joidenkin mielestä näyttää liiankin vaaleanpunaiselta. Toisaalta asiaan vaikuttaa myös se, millaiselta näytöltä kuvaa katsellaan.

17.04.2005 klo 19.42

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net