Helsinki: Näkökulma Arabianrannan portaaliin. Rosopintaisella lasilla päällystetty torni näkyy taustalla 29.8.2004 otetussa kuvassa.

Kuvattu 17.04.2005 (sunnuntai) klo 13.59   |   Suuri versio

Paula

Pidän tavasta, jolla "taivas ottaa voiton" - mitä väreihin tulee. Oi tuota sinivalkoa! Lisäksi kuvillesi tyypillisesti tämäkin on monitulkintainen, stimuloi mielikuvitusta. Yksi niistä on nähdä kohde lasisen pilvenpiirtäjän harjakattona (...heikottaa, kädet koskuvat...) ja toinen voisi olla ajatus "pilvenmurtajasta"...

20.04.2005 klo 14.20

Tomi Tenetz

Moi Niklas! Huomasin tässä, että täällä suomenkielisellä puolella onkin runsaammin kommentteja joten laitanpa tänne itsekin yhden :) Yleensä luen tuota englanninkielistä puolta, koska yleensä laitan sen linkiksi ystävilleni ulkomailla. Tämä on taas upea kuva. En osaa sanoa, mikä siitä tekee niin upean. Pilvet ja terävät muodot muodostavat kokonaisuuden. Sille pitää todella olla silmää. Varo, ettet jää auton alle taivaalle kurkkiessasi :) En tiedä, miten kuvaat, tuleeko kuvista saman tien tuollaisia vai rajaatko jälkeen päin. Katselin aikaisempia kuviasi vuodelta 2003 tammikuulta ja täytyy sanoa, että olet KEHITTYNYT vähintään samaa tahtia kamerasi pikselimäärien kanssa. Itse taidan olla korkeintaan tuolla sinun vuoden 2002 tasolla molemmissa... voit kurkata kuviani tuosta minun linkistä... Toivottavasti opin sinulta jotain. Kiitos.

20.04.2005 klo 15.08

Tomi Tenetz

Moi Niklas! Katselin kuviasi vuoden 2002 lopulta ja täytyy sanoa, että olet kehittynyt vähintään samaa tahtia kamerasi pikselimäärän suhteessa! Tämäkin kuva on kerrassaan upea näkemys. Täytyy toivoa, ettet jää auton alle pilvien liikkeitä rakennusten suhteen tarkkaillessasi :) Itse taidan olla korkeintaan sinun vuoden 2002 tasolla kemeran ja taitojen suhteen, voit kurkata tuosta linkistä kuvia Suomesta. Sivustosta löytyy myös kuviani muualta Euroopasta, muista kansioista. Toivottavasti opin sinulta jotain. Aina mietityttää, että onnistutko nappaamaan rajaukseltaan ja väreiltään ja valoltaan tuollaisen kuvan suoraan vai rajaatko jälkeenpäin. Kiitos mahtavista kuvaelämyksistä!

20.04.2005 klo 15.27

Kristian Svensson

Olen Tomin kanssa samaa mieltä siitä, että olet kehittynyt ja paljon. Vanhat kuvat ovat toki nekin erittäin hienoja, eikä vastaavanlaisia kuvia Helsingistä löydy mistään. Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin huomannut, että kuvissa on ehkäpä hieman enemmän taiteellisuutta kuin menneinä vuosina. Vanhoista kuvista tulee ehkä enemmänkin mieleen "perinteiset" luontokuvat, mutta näissä uusissa tuntuu olevan ikään kuin syvempi merkitys. Tämä ei tietenkään päde kaikkiin kuviin, sillä eihän kaikkiin yksityiskohtiin pidä takertua - joskus yksinkertaiselta näyttävä maisemakuva todellakin on se nimenomainen maisema, eikä sitä välttämättä pidä mitenkään erikseen tulkita. Tämä on toki myös mielipideasia ja riippuu hyvin paljon katsojasta :). Veikkaanpa myös, että yksi näiden sivujen salaisuus on se, että Niklas uskaltaa kokeilla uusia asioita. Täältä löytää aina jotain uutta.

21.04.2005 klo 01.06

Tomi Tenetz

Sori, että toistin itseäni, selain jumitti ja antoi virheilmoituksen, luulin, etteivät menneet putkeen.. No tuplakiitokset tuskin haittaavat? :)

21.04.2005 klo 08.18

Kalle

Onnistunut otos aineksista joista joku olisi näpännyt mitäänsanomattoman kuvan. Kuvassa on jonkilainen "materaiaalin" tuntu niin taivaankannessa, pilvissä kuin rakennuksen lasiseinissäkin.

21.04.2005 klo 10.06

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net