Helsinki: Länsinäkymä kaupungin kattojen yli Johanneksenkirkon eteläisen tornin ikkunasta. Edustalla mm. Punavuorta ja Kamppia, taustalla Seurasaarenselkää ja Espoota.

Kuvattu 19.04.2005 (tiistai) klo 13.19   |   Suuri versio

Tomi

Hauska kuva ja hauska tietää, että Helsingissä pääsee kattojen ylle muutenkin kuin kuumailmapallolla ja stadikan tornissa. Onko tuonne yleisöllä mahdollisuus kiivetä?

22.04.2005 klo 15.54

Kalle

Aina vaan jaksat etsiä uusia kuvakulmia. Hienoa!!

22.04.2005 klo 16.05

Paula

Wow! Helsingillä on taivaansininen kypärä (mietintämyssy?) päässään... Ja tuohon, mitä Kalle edellä sanoi, on varmaan monen helppo yhtyä. Sen lisäksi, että kuvasi muodostavat hienon kokoelman, jossa lisäävät toinen toisensa tehoa... on myös nautinnollista tämä yllätyksellisyys: emme koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Uskon Sinun nauttivan harrastuksestasi - ja se tunne välittyy meille laiskemmille nautiskelijoillekin. Vähin, millä voin palkita, on antaa odottamaasi palautetta silloin tälöin - parhaani mukaan.

22.04.2005 klo 19.06

Niklas Sjöblom

Kiitos palautteestanne! Lisäsin juuri kuvatekstiin linkin, jota klikkaamalla näkee mistä kuva on otettu. Olen erittäin kiitollinen kirkon ystävälliselle vahtimestarille, joka tuli opastamaan minut torniin sovittuna ajankohtana. Sen jälkeen sain jäädä sinne kiipeilemään omin päin, jolloin puolitoista tuntia hurahti hetkessä. :) Mitä korkeammalle kiipesin, sitä ahtaammiksi, vaikeakulkuisemmiksi ja pölyisemmiksi portaat muuttuivat. Lopussa ne olivat lähes pystysuoria tikkaita. Välitasot oli päällystetty pellillä, joka kolisi komeasti kun sen päällä asteli. Tämä kuva on otettu ylimmältä tasolta millä kävin.

Paula, mainitsemasi yllätyksellisyys toimii varmaan hyvänä porkkanana sivuni vierailijoille. Vaikka nytkin tiedän jo tarkalleen mihin Johanneksenkirkosta siirrytään, en piruuttani halua paljastaa sitä vielä tässä vaiheessa. ;)

22.04.2005 klo 19.55

Tuomo

Saanko arvata, olet taustalla näkyvien tehtaanpiippujen huipulla ottamassa kuvaa vastapäiseen suuntaan?

23.04.2005 klo 16.40

Niklas Sjöblom

Ei mikään täysin pieleen mennyt arvaus! :)

24.04.2005 klo 00.58

Kristian Svensson

Minusta tuo näyttää isolta avainreiältä.. aivan kuin tarkastelisi kaupunkia ison oven takaa!

27.04.2005 klo 23.57

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net