Helsinki: Kesäillan auringonpaistetta Katajanokan Laivastokadulla. Kuvattu suunnilleen samasta paikasta kuin edellinen kuva, mutta vastakkaiseen suuntaan.

Kuvattu 26.06.2005 (sunnuntai) klo 21.23   |   Suuri versio

Paula

Sulokevyitä nämä kesän varjot.

29.06.2005 klo 12.01

Hara

tohon kadunreunaan olisi kliffa tsittaa ja vaan
tsiigailla ohikulkevia.....

29.06.2005 klo 17.48

Paula

Niin olis... jospa aikakin pysähtyis toviks; tähän vuodenaikaan ois kiva hetkeks jäädä...

29.06.2005 klo 20.38

Hara

pitänee joskus lähteä niklaksen mukaan(jos mahdollista)??.pääsisi vähän niinkuin tuoreeltaan
kommentoimaan niitä tontteja joista niklas ottaa
fotoja.

30.06.2005 klo 15.22

Paula

Mulla on idis: muutetaan ratikkaan.

30.06.2005 klo 15.35

Hara

oletko muuten kyseistä herraa koskaan henkilökohtaisesti tavannut?? itse voisin hänen
kättään puristaa ja kiittää näistä upeista
fotoista.senpä takia ehdotinkin äskeistä.
tosin ei toi skuruun muutto kuullosta hassummalta. :=)

30.06.2005 klo 15.52

Niklas Sjöblom

Hara ja Paula, jos liikutte missä minäkin, eli Helsingin rannoilla ja varsinkin iltaisin, on hyvinkin mahdollista että onnistutte bongaamaan mut. Ratikassa asuminen on myöskin takuuvarma keino, joka ennen pitkää tuottaa hedelmää... :)

30.06.2005 klo 16.38

Paula

Olen tavannut "kyseisen herran" vain hänen kuviensa kautta, jotka kylläkin paljastavat "kyseisestä herrasta" aika paljon :D...

30.06.2005 klo 18.42

Annuli

Hahaa -- olen nähnyt Niklaksen jo kolme kertaa ratikassa. Kertaakaan en ole uskaltanut moikata. Ehkä ensi kerralla sitten... :)

01.07.2005 klo 21.55

Paula

Olin mäkin tänään kaks kertaa ratikassa, ja toisella kerralla näin... jotain, mutta taisi olla... no, ei "kyseinen herra" vaan - jonkinlainen henkiolento! Mutta tosiaan, tässä löytää itsensä aina välin pälyilemästä :)

01.07.2005 klo 22.13

Niklas Sjöblom

Annuli, on niin väärin että sinä tunnistat minut, mutta minä en voi tunnistaa sinua. Anna edes jokin vinkki!

Paula, en ymmärrä ollenkaan mitä höpötät. :) Tänään olisitte voineet bongata mut ratikan lisäksi mm. Herttoniemessä, mistä tulee seuraava kuva...

01.07.2005 klo 22.20

Paula

No, olin seiskassa, ihan syvämietteissä tapani mukaan. Sit yht'äkkiä sisään astui hoikka vaalea tyyppi, josta tuli mieleen toi sun kotisivun omakuva - mutta pian kyllä huomasin, että tää oli ihan joku muu... että sellasta. Mut jos satun sut näkemään, niin lupaan olla kirkumatta! Ja meistä faneista näet aina heijastuksen jokaisen ystävällisesti hymyilevän vastaantulijan silmistä :)

01.07.2005 klo 23.28

Niklas Sjöblom

Täytyypi ehkä vaikeuttaa tulevien fanien bongaustehtävää poistamalla nuo kotisivuni kuvat. 25 vuotta sitten otetun kuvan voisin jättää, vaikka Annuli kertoikin aiemman kuvan yhteydessä olevassa kommentissaan tunnistaneensa mut sen perusteella.

Viimeksi tänään näin Aleksilla ystävällisesti hymyilevän vastaantulijan. Koska en ole tottunut sellaisiin, aloin heti pelätä pahinta. ;) Mutta joo, kirkumista voipi välttää, vaikkei hihasta nykiminen olekaan kiellettyä.

Kiitos, Paula. :)

01.07.2005 klo 23.53

Annuli

Okei, ensi kerralla lupaan esitellä itseni. Viimeksi nousin (muistaakseni viime tiistaina) tehtaankadulla kolmoseen, missä istuit ovenpielessä. Jäin Aleksilla yliopiston pysäkillä pois, sinä jäit vielä kyytiin. Vaihdoin kadun toiselle puolelle ja nousin neloseen -- ja voilá; siellähän sinä taas olit! Jäit pois Kruunuvuorenkadulla ja käänsit selkäsi kadun päässä näkyvälle mahtavalle näylle: meren päällä mustien pilvien reunassa loisti upea sateenkaari. :)

02.07.2005 klo 23.42

Hara

paula ja annuli.tarttiskohan meidän järjestää
ns."fanitapaaminen" ?? jos niklas sen meille
soisi?

05.07.2005 klo 16.44

Paula

Meitä faneja vaan on niin paljon, että siihen tarvittaisiin hartwallareena, mikä puolestaan edellyttäisi lottovoittoa - joten lienee paras jatkaa tekstilinjalla. Se on vähintä, millä voi palkita kauneuselämysten antajaamme!!

06.07.2005 klo 15.48

Niklas Sjöblom

Annuli, muistan tarkalleen tuon yllä kuvaamasi tilanteen, eli matkani kolmosen ja nelosen ratikoissa. En voi uskoa todeksi että pääsit niin upeasti "vakoilemaan" mua, mutta pakkohan se on uskoa, koska muistan tehneeni kaiken kertomasi. Muistan myös yksittäisiä kanssamatkustajia molemmista ratikoista, mutta valitettavasti en ketään, jota voisin epäillä sinuksi. :( Tulee väistämättä mieleen Helsingin yliopiston salamurhaajien "murhapeli", missä pelaajat varjostavat kukin omaa uhriansa yrittäen saada hänet "murhatuksi". Uhri jäljitetään rutiiniensa perusteella, eli sen mukaan, missä hän on ilmoittanut yleensä liikkuvansa eri ajankohtina. Lisäksi murhaajalla on kuva uhristaan, mutta ei tietysti toisin päin. Ehkä mun pitäisi joskus osallistua tuohon peliin, kun mulle vähitellen alkaa kertyä kokemusta siitä että tuntemattomat tarkkailevat mua... :)

Harmi että käänsin selkäni sateenkaarelle, mikä johtui silkasta epähuomiosta. Aikomuksenani oli kiirehtiä Kauppatorille kuvaamaan ratikasta näkemäni sateenkaari Eteläsataman yllä, mutta myöhästyin muutamalla minuutilla. Kruunuvuorenkadulla sen siis olisi ehkä voinutkin saada kuvaan. (?)

Asutko mahdollisesti Katajanokalla, vai mikä sinuakin tänne vetää?

08.07.2005 klo 18.54

Annuli

Niklas, jep; asun Katajanokan kärjessä. Olet kyllä nähnyt mut. Kun näin sut ekan kerran ratikassa, istuit nelosessa ensimmäisellä etuoven jälkeisellä paikalla, selkä menosuuntaan. Itse istuin vastapäätä. Tunnistin sut, mutta en kehdannut sanoa mitään. Ilmeisesti huomasit, että tarkkailin sua, koska katsoit takaisin ja jopa pikkuisen hymyilit. Sen jälkeen kuikuilin taivaalle muina miehinä enkä tohtinut enää tuijotella. Muutaman kerran olen tallentunut webbikamerallesikin. Hei -- sitäpä ei taida enää ollakaan!

08.07.2005 klo 21.05

Annuli

Niin ja siitä viime reissusta: en liikkunut yksin, vaan nousin Eiran sairaalan edestä kyytiin mieheni kanssa ja siitä ovesta, jonka pielessä istuit. Näin sut heti, pysähdyin sekunniksi (harkitsit moikkaavani), mutta jatkoin istumaan taaksesi siippani perässä (taakse, koska olit kääntynyt penkillä menosuuntaa kohti). Kerroin hänelle, kuka olit ja olin melko varma, että kuulit sen -- ilmeisesti et kuitenkaan kuullut. :)

08.07.2005 klo 21.18

Niklas Sjöblom

Istun tosi harvoin ratikassa selkä menosuuntaan, joten kuvailemasi tilanne on ollut ihan uniikki. Tarkkaileviin naisiin olen ilmeisesti niin tottunut, ettei tapahtuma ole jäänyt mieleeni. ;) En valitettavasti edelleenkään muista viime viikkoista tapaamistamme kolmosen ratikassa - vinkistäsi huolimatta. Täytyypi yrittää olla tarkkaavaisempi jatkossa...

Lakkautin web-kamerani viime kesän lopulla, kun kyllästyin sen tylsään näkymään. Helsingissä on yllättävän vähän hyviä web-kameroita moneen muuhun Suomen kaupunkiin verrattuna. Suosikkini Hesasta ovat Palacen ja Lasipalatsin kamerat, joista myöhempi välittää jopa liikkuvaa kuvaa. Valitettavasti se on aina silloin tällöin ylikuormitettu eikä siksi välitä kuvaa, kuten juuri nyt tätä kirjoittaessani. Tiehallinnon kelikamerat ovat myös suuressa suosiossani.

08.07.2005 klo 21.57

Annuli

Jep, totta se Helsingin huono webbikameratilanne. Harmi, että Ylen itseohjattava kamera ei enää toimi -- sillä oli kiva leikkiä (sain sillä muutaman aika kivan kuvan huurteisista pakkasaamuista). Samoin Ritarihuoneen kohdalla oli vielä muutama vuosi sitten kamera. Maailman webbikamerat ovat yksi harrastukseni.

09.07.2005 klo 01.10

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net