Hanko: Länsisataman laituriinsa kiinnittynyt, Saksan Rostockiin liikennöivä Superfast Ferries -varustamon alus heijastuu vajan ikkunasta Gunnarsinrannassa.

Kuvattu 05.07.2005 (tiistai) klo 21.42   |   Suuri versio

Jonna

Ihana värimaailma :)

11.07.2005 klo 17.59

Lasse

Menneisyys ja nykyaika kohtaavat. Hyvä rajaus.

11.07.2005 klo 22.49

Paula

Moniulotteista Niklaksen tapaan. Ikkunasta näkee sekä sisälle että ulos. Mitä kertovat ikkunalaudalla häämöttävät sydämet? Mikä kumman "vaja" tämä on?

11.07.2005 klo 23.01

Niklas Sjöblom

Gunnarsinrannassa on monta tämän tapaista punamullattua vajaa rivissä pienellä hiekkarannalla. Ne ovat luultavasti aikoinaan toimineet kalastajien välinevarastoina, mutta ajat ovat muuttuneet. Sydämet huomasin vasta luettuani kommenttisi - mulla kun ei ole aikaa katsella omia kuviani. :)

11.07.2005 klo 23.25

Paula

En mäkään niitä ensimmäiseksi huomannut. Mun eka sulotunto kohdistui vanhaan valkoiseen ikkunanpuiteeseen. Sitten tuli tuo sama ajatus, minkä Lasse esitti vanhasta ja uudesta ajasta. Vanha on fyysisesti läsnä sekä vajana, että osana ikkunan heijastuskuvaa, ottaen suurimman osan pinta-alasta - mutta laiva on kuitenkin "suuri" - ja värit laivan lähellä eivät jää huomaamatta. Mutta valtavasti lisäajatusta tulee jos huomaa, että myös vajan sisälle voi nähdä. Olen ennenkin ihmetellyt, kuinka "sattumalta" kuvassasi on "sitä ja tätä". No, ainahan osa jutuista kai löytyy niin sanotusti katsojan silmästä.

12.07.2005 klo 08.29

Niklas Sjöblom

Uutta aikaa edustavat mielestäni vähän häiritsevästi nuo pinotut muovituolit vajan sisällä. Niiden näkymistä ei oikein voinut välttää ilman että myös laiva heijastuksineen olisi kadonnut. Kuvankäsittelyohjelmalla asian olisi ehkä saanut korjattua, mutta...

12.07.2005 klo 10.02

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net