Helsinki: Kaitalahden venesatama ja Kaitalahdentie Laajasalossa kuumailmapallosta nähtynä. Taustalla Kulosaaren ja Laajasalon välistä Tullisaarensalmea.

Kuvattu 06.07.2005 (keskiviikko) klo 20.13   |   Suuri versio

K

Hassua, useasti kävelen tuosta kaverin kanssa kun viedään hänen koiriaan lenkille. Mukava nähdä tästäkin kulmasta! :)

21.07.2005 klo 01.14

Niklas Sjöblom

Hauskaa, toivoinkin että joku tunnistaisi paikan. Itsekin muistan pyöräilleeni tuosta joskus. Odotellaan vielä Laajasalossa asuvan Kristianin mahdollisia kommentteja. Hän kirjoitteli tänne viimeksi kuun alussa, eli on varmaan lomailemassa jossain.

21.07.2005 klo 10.15

Lasse

Tämä perspektiivi jaksaa viehättää edelleen. Ollapa siivet tai vähintäänkin roottori lippiksessä... Taidan olla kolmas hlö Niklaksen sivuilla, joka kehottaa tsekkaamaan K:n kuvia Niklaksen itsensä ja Paulan lisäksi. Siellä odottaa erilainen kuvamaailma ja -aiheisto, kaunista...

Pysykää silti myös edelleen näillä sivuilla;)

21.07.2005 klo 22.06

Paula

Eipä tarvi mua kummemmin käskeä täällä pysymään :D ...niin, näistä kuumailmapallokuvista: jännää miten korkeuden aistii paremmin näistä kuin korkeammalta otetuista (satelliitti-, lentokone- helikopteri- yms.)kuvista. Jotain samaa kuin siinä, kuinka en pelännyt Linnanmäen maailmanpyörässä - ennenkuin hankin silmälasit.

21.07.2005 klo 23.19

Kristian Svensson

Tämähän sijaitsee ihan lähellä kotinurkkiani! Tästä on menty monet kerrat pyöräillen, mutta tosiaankin, jännä nähdä tämä maisema tästä kuvakulmasta. Tuossa kuun alussa kun toivoin kuvia Laajasalosta, en osannut kuvitella, että Niklas ottaisi niitä kuvia kuumailmapallosta käsin. Tämä ilmaperspektiivi tuo ehdottomasti lisäloistetta kokonaisuuteen, vaikka näyttäähän Kaitalahti toki upealta maan tasaltakin.

Niin ja syy siihen, että en ole vieraillut sivuilla pitkään aikaan on se, että viimeiset pari viikko on tullut vietettyä armeijassa. Joku voisi tosin sitäkin lomaksi kutsua, sillä luontohan on aivan upeaa Isosaaren linnakkeella ;). Näin lomilla pitää kuitenkin aina käydä katsomassa uusia kuvia ja nythän niitä onkin sitten tullut oikein reilusti!

23.07.2005 klo 11.06

Juha Tuominen

Kiva löytää hyvä kuva kotikulmilta sattumalta googlen avulla. Selasin muitakin, tosi hienoja. Olisiko Kaitalahdesta muita shotteja, oma talo jäi vähän kaakkoon kuvasta ja oma vene toiselle laiturille

29.10.2005 klo 17.29

Laurent

Upea kuva! Olisiko lisäkuvia Kaitalahdentiestä? Olisi todella kiitollinen jos saisin ne isona mukaan lukien tämä hieno kuva emailissa:

laurent.trannguyen@gmail.com

T. Laurent

15.09.2006 klo 11.18

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net