Kuusamo: Kiutakönkään satametrisen kosken loppupää Oulangan kansallispuiston halki virtaavassa Oulankajoessa. Rautapitoinen dolomiitti hohtaa punaisena kallioseinämässä.

Kuvattu 05.10.2005 (keskiviikko) klo 15.59   |   Suuri versio

etti


Hei,
kylläpä olet saanut vangituksi ilta-auringon valaiseman kallioseinämän upeat värit.
Samalla löysit luolan suun jota lapinkoira vartioi.Onpa selkeä lapinkoiran pää luolan suulla,olet vanginnut sen tarkkaavaisen ilmeenkin! Kiitos taas kauneuksista.

22.10.2005 klo 22.52

Niklas Sjöblom

Etti, kiitos kommentistasi. Taidan tarvita vähän apua tuon koiran löytämisessä - sinulta tai muilta.

23.10.2005 klo 15.03

Hade

Tässä pienessä kuvassa, näyttää aivan siltä kuinka Etti kirjoitti. Katsoppa sitä mustaa länttiä. On kuin luolan aukko jonka oikeassa syrjässä makaa lapin koira katsoen suoraan eteenpäin.
Mutta kun suurentaa kuvan työpöydän taustakuvaksi, toteaa, surullista kyllä, sen harhaksi. Kumminkin hyvä huomio Ettiltä.

23.10.2005 klo 17.03

Paula

Pitkän hakemisen jälkeen löysin ikäänkuin pyöreän luolan suun kuvan keskivaiheilta melko läheltä vesirajaa, ja sen vasemmalta puolen eläinhahmonkin, leijonan näköisen, tassut melkein luolan suulla.

23.10.2005 klo 18.47

etti

Hei Niklas ym!
Ref musta koira.
Ei ihme että ette löydä.Tarkemmin katsottuna on suhteettoman suuri lapinkoiraksi.Taitaa olla joku sen näköinen Lapin eläjä. Siis kun kuvan keskipisteestä katsot vähän vasemmalle,niin siinä on pyöreä musta luolan suu.Iso pää peittää melkein koko suuaukon.Silmät kiiluvat selvästi ja kirsu on alempana niiden välissä myös kiiltäen mustana.
Pienimmästä kuvastakin löytää sen helposti.On niin musta ja ympäristö värikäs.
Onneks en uusissa kuvissa näe kuin kauniita maisemia.Olin tulemassa vainoharhaiseksi.

24.10.2005 klo 01.17

Annuli

Itse näin heti kuvan keskellä suuren ajokoiran pään ulvomassa kohti taivasta. Vähän sen yläpuolella on bullterrierityyppinen pienikorvainen koira, joka järsii jotain. Ettin 'luolan' osaan nähdä, mutta sen saa myös muuttumaan myös vihaiseksi koiraksi, joka ärhentelee kita ammollaan hampaat esillä -- tai suu vaahdossa. Mutta, pirskatti, sitä lapinkoiran päätä en saa näkyviin. Tässä menee työpäivä ihan harakoille...! :)

24.10.2005 klo 09.25

Annuli

Ha! Nyt näen luolasta kurkistavan mustan koiran, mutta se on kyllä ihan pentu vielä... Ja korjaus edelliseen: ajokoiran pää ei ole kuvan keskellä, vaan sekin on tämän luolan kohdalla.

24.10.2005 klo 09.42

Raija

Ihan sama ajatus tuli mieleeni kuin Paulalla.
Leijonan näköinen siellä on ja meitä kaikkia katselee. Mutta ei uskalla hypätä sieltä pois.

24.10.2005 klo 10.40

Annuli

Hehe, päivän kuvaa tuijoteltuani olen löytänyt sieltä vaikka mitä. Mm. pari pöllöä, orangin, kalliokiipeilijän ja kiukkuisen Homer Simpsonin. Niin, ja valtavan leijonan pään (jonka nenä on taas se sama vanha luola). Olipa tuottoisa työpäivä... :)

25.10.2005 klo 00.08

Tapio Rauvala

Tämä olisi hyvä palapelinä. Ja näen muuten tuimailmeisen intiaanin sivuprofiilin mäntyjä vasten...

29.10.2005 klo 23.26

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net