Helsinki: Näkymä kohti Katajanokkaa, Pohjoissatamaa ja Kruununhakaa kuvattuna iltahämärissä Kruunuvuorenselän yli Laajasalon Kruunuvuorelta. Vasemmalla jäänmurtajat Urho ja Sisu Merikasarmin laiturissa Katajanokalla, niiden takana Pohjoisranta Kruununhaassa ja Tuomiokirkko. Oikealla näkyy Korkeasaaren eteläpuolella sijaitsevan Hylkysaaren kärki.

 Sijainti kartalla   |   Kuvattu 14.03.2016 (maanantai) klo 18.50   |   Suuri versio

Esa Rantanen

Niklas: Kiitos ahkeruudestasi viime aikoina, ja kaikista kuvista joista olen sen seurauksena saanut nauttia. Kommentointi on ollut aika vähäistä, joten tässä palautetta minulta.

Upea kuva, ja harvinainen kuvakulma; en muista vastaavaa koskaan nähneeni. Kevättä on selvästi ilmassa, ja kuvassa, ja Stadin valoisa taivas ja sen heijastus meren pinnasta kovin, kovin kaunis. Kiitos!

19.03.2016 klo 04.25

Niklas Sjöblom

Esa, paljon kiitoksia palautteestasi! Mukava että seuraat edelleen kuviani, vaikka todisteet siitä ovatkin viime aikoina olleet harvassa. :)

Olen käynyt Kruunuvuorella useaan otteeseen tällä viikolla, kun sää ja vuodenaika ovat suosineet kaupungin kuvaamista siltä suunnalta. Edellisestä käynnistäni olikin vierähtänyt jo useita vuosia.

19.03.2016 klo 23.08

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net