Vuoden 2009 seinäkalenteri taivasalla.net -sivuston kuvilla

 

Päivitetty 15.1.2009

Tilaa seinäkalenterisi vuodelle 2009!

Vuoden 2009 taivasalla.net -sivustoni kuvilla varustettua seinäkalenteria on edelleen saatavilla, joten ehdit vielä tilata oman kappaleesi!

Kaksi vuotta sitten tekemäni ensimmäisen kalenterin suosio ylitti odotukseni, ja ilokseni vuosi sitten ilmestynyt toinenkin kalenterini myytiin loppuun. Tilaamalla vuoden 2009 kalenterin olet mukana tekemässä taivasalla.net -seinäkalenterista menestyvän perinteen!

Edullisempi ja parempi kuin aiemmin!

Painosmäärän kasvattamisen ansiosta kalenteri on nyt edullisempi kuin aiempina vuosina, ja lisäksi useamman kappaleen tilaajat saavat kalenterinsa sitäkin huokeampaan hintaan. Uutuutena kalenterissa on kierresidos, joka tekee siitä edeltäviä versioita tyylikkäämmän ja käytännöllisemmän.

Seinäkalenteri painetaan täysvärillisenä Painotalo Casperin digipainokoneella. Kalenterin koko avattuna on A3, ja siinä on yksi A4-kokoinen kuva kuvateksteineen vuoden jokaiselle kuukaudelle sekä kuvallinen etu- ja takakansi. Kalenterin yläreunassa on ripustusreikä ja keskellä kierresidos, joka mahdollistaa kalenterin postittamisen C4-kokoisessa pahvikuoressa.

Kalenteri on kaksikielinen, eli sen tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi. Kalenteripohjasta löytyvät suomalaiset juhlapyhät ja liputuspäivät, tiedot kuun vaiheista sekä suomenkieliset nimipäivät. Jokaisella aukeamalla on myös pienikokoiset versiot edellisen ja seuraavan kuukauden kalentereista.

Tilaa kalenterit kerralla vaikka koko työporukalle, ja saat ne jopa puoleen hintaan!
 

Tilaa kalenterisi täyttämällä lomake, kiitos!
Vaihtoehtoisesti voit tilata kalenterisi alla olevalla PayPal-lomakkeella.

Nimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite
Osoite, johon tilaamasi kalenteri(t) postitetaan.

 
 Valitse tilausmäärä  Hinta   Hinta/kpl 
 1 kalenteri 20 €  20,00 € 
 2 kalenteria 35 €  17,50 € 
 3 kalenteria 45 €  15,00 € 
 6 kalenteria 75 €  12,50 € 
 9 kalenteria tai enemmän* 10,00 € 
 Muu (täsmennä tilaus lisätietoja-kentässä)

Hinnat sisältävät postituksen yhteen osoitteeseen Suomessa.

 
 Postituskulut Suomen ulkopuolelle 
 Tilausmäärä   Eurooppa   Muut maat 
 1 kalenteri 1,00 €  3,80 € 
 2 kalenteria 1,20 €  5,80 € 
 3 kalenteria 3,10 €  11,50 € 
 6 kalenteria 6,20 €  22,90 € 

Muiden tilausmäärien postituskulut
ilmoitetaan tilausten yhteydessä.

 *)

Kerro lisätiedoissa montako kalenteria tilaat tai ilmoita tarkka määrä vasta myöhemmin. Hinta ei sisällä postituskuluja, vaan kalentereiden toimituksesta sovitaan tapauskohtaisesti. Tuon kalenterit veloituksetta pääkaupunkiseudulla esimerkiksi työpaikallesi, tai voit noutaa kalenterit itse.

Lisätietoja
Täsmennä tarvittaessa tilaustasi tai kirjoita vapaamutoisia terveisiä.

 
Kalenterit maksetaan ennakkoon tilisiirrolla sähköpostitse annettavien ohjeiden mukaisesti.

Vaihtoehtoinen tilauslomake


Nopeimmin tilaat ja maksat 1, 2, 3 tai 6 kalenteria PayPal-palvelun kautta. Voit maksaa luottokortilla turvallisesti myös vaikkei sinulla olisikaan PayPal-tunnusta. Valitse tilausmäärä alla olevista valikoista ja klikkaa oranssia painiketta siirtyäksesi PayPal-maksuun. Postituskulut sisältyvät hintoihin. Mikäli toivomaasi tilausmäärää ei löydy valikoista tai haluat tilata kalentereita useaan eri osoitteeseen, täytä yllä oleva varsinainen tilauslomake, kiitos!

Tilaus Suomeen

Tilaus Eurooppaan

Tilaus muuhun maanosaan

 
Voit kysyä lisätietoja kalenterista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Etusivulle