Helsinki: Lämmin kevätsää ja kirkas kukkaloisto hellivät tyttökolmikkoa Katajanokan puistossa äitienpäivän aamuna.

Kuvattu 08.05.2005 (sunnuntai) klo 10.34   |   Suuri versio

Paula

Tässä kuvassa se on tuo katkennut puunrunko tuossa oikealla - ja tuo ah niin keväinen ruoho taustalla (eipä vähän symboliikkaa taas!!)...

10.05.2005 klo 10.36

Tapio Rauvala

Huomioni kiinnittyi hienoksi maalattuun polkupyörään. Kuinka ollakaan, kun tänä aamuna klo 8.40 kävelin töihin Yliopistonkatua pitkin, näin tuon punaisen kulkupelin, ja alas Fabianinkatua sitä polki vaalea neito beigessä mokkatakissa - siis kuvassa oikealla!

11.05.2005 klo 09.52

Niklas Sjöblom

Uskomatonta! Tapio, jos satut näkemään neitosta uudestaan, kysypä häneltä onko hän nähnyt tämän kuvan. Sain tytöiltä luvan julkaista kuvan, mutta oletan etteivät he ole muistaneet käydä katsomassa sitä, koska kerroin nettiosoitteen heille vain suullisesti. Tuo punainen polkupyörä tuo ilman muuta lisää viehätystä tähän näkymään! :)

11.05.2005 klo 10.03

Tapio Rauvala

Niklas, viesti toimitettu. Minun piti käydä ruokatunnilla Stockmannilla, ja koukkasin Aleksille Yliopiston edustan kautta. Siinähän se fillari seisoi kuin minua odottaen. Kirjoitin viestin tästä sivustosta, laitoin nimeni alle ja kiinnitin sen pyörän tarakkaan.

11.05.2005 klo 12.01

Niklas Sjöblom

Kiitos, olipa suorastaan hämmentävän nopeaa toimintaa! Luotan siihen että tunnistit pyörän, vaikkakin mainonnan päätyminen väärään osoitteeseen tuskin haittaisi ketään. :) Jäädään siis odottamaan ilmestyykö tänne mitään kommenttia kuvan tytöiltä...

11.05.2005 klo 14.05

Tapio Rauvala

Tytön habitus ja harvinainen kastanjanvärinen nahkasatula vakuuttivat minut ;-)

11.05.2005 klo 15.35

Iina

Heipä hei, Tapio, aavistuksesi osui oikeaan. Olen yksi tämän kuvan tytöistä, vasemmasta laidasta. Pyörä on pikkusiskoni, joka on siis kuvassa oikealla. Me olemme itse asiassa kolme sisarta. Olimme käyneet onnittelemassa äitiämme äitienpäivän aamuna ja nautimme sen jälkeen auringosta Katajanokan puistossa.
Siskoni löysi Tapion viestin polkupörästään tultuaan yliopistolta tentistä. Hieno sattuma että laitoit viestin, sivustolla käyminen olisi muutoin saattanut unohtua vaikka mielessä olikin:)
Hienoja kuvia.

11.05.2005 klo 16.26

Niklas Sjöblom

Hei vaan, Iina! En voinut arvatakaan miten kätevästi tuntematon agenttini löytäisi teidät - tai oikeastaan siskosi upean polkupyörän. :) Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä Helsinki on pieni kaupunki!

Mietin heti kuvattuanne teidät että mulla pitäisi olla jonkinlainen käyntikortti, jota voisin jaella pahaa aavistamattomille uhreilleni. Vaikka oletan että taivasalla.net on helppo muistaa, koko kuvaustapahtuma pääsee varmaan helposti unohtumaan, ellei siitä jää mitään konkreettista muistoa. Täytyypi siis kehittää sellainen kortti...

Kerrohan terveiset myös sisarillesi ja tulkaapa käymään täällä jatkossakin!

11.05.2005 klo 16.56

Tomi

Käyntikortti on hyvä idea, laita siihen joku kauniista kuvistasi taustaksi. Toimii varmasti erinomaisesti! Hienoa muutenkin, että valokuvaajan etikettiä noudatetaan ilmoittamalla kuvassa esiintyville ihmisille mistä heidän pärstänsä saattavat löytyä seuraavana päivänä. Tuo polkupyörä voi tulla vielä kuuluisaksi Stadissa. "Hei, ootko nähny sitä tsykkelii tänää?"

13.05.2005 klo 08.25

Paula

Kai se on ostettava tollanen punanen pyörä, jos se saa kundit noin innostumaan!

14.05.2005 klo 00.52

Heini

kuva oli todella kiva, ja kommentit vei mukanaan kun teilla tuntu olevan kiva kirjeen vaihto menossa.Kiitos kivasta palstasta,käyn täällä usen kun itse asun usa:ssa niin on kiva katsella kuvia Helsingistä.

15.05.2005 klo 19.50

kirsikka

Olipas hieno tarina luettavissa tämän kuvan kommenttilistasta! "Punaisen polkupyörätytön arvoitus". Ja vielä kolme sisarta - tässä on nyt kuultavissa jotakin kirjallisuuden ja teatterimaailman lehtien havinaa...

26.05.2005 klo 23.51

Sirkka

Tosi upea kuva- ja tapahtuma kokonaisuus ! sattumien sattumaa, josta voisi "ottaa kiinni"ja toteuttaa jotain, tosi kiehtovaa kirjoituksellisuutta ajatellen

27.07.2005 klo 12.11

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net