Helsinki: Uspenskin katedraali ja sen vieressä oleva Pormestarinrinteen asuinrakennus Katajanokalla hehkuvat ilta-auringon valossa. Edustalla Kanavarantaa purjelaivoineen.

Kuvattu 08.05.2005 (sunnuntai) klo 21.22   |   Suuri versio

Tapio Rauvala

Tuo mieleen loisteliaan Pietarin, joka on täynnä palatseja ja kirkkoja. Oletko Niklas käynyt Pietarissa?

11.05.2005 klo 09.54

Niklas Sjöblom

Enpä ole, valitettavasti. Paljastettakoon samalla että kuvieni julkaisuun tulee piakkoin reilun viikon mittainen tauko, kun lähden pitkästä aikaa matkalle naapurimaiden ulkopuolelle. Mistään erityisen eksoottisesta paikasta ei ole kyse, mutta eiköhän sieltä pari kuvaa tännekin eksy...

11.05.2005 klo 10.09

Tomi Tenetz

Pitäisikö meidän sponssata Niklakselle matka Pietariin, valokuvaajan aarreaittaan kohteiden puolesta. Siellä värit ovat kuin Helsingissä, taivas puut, luonto, mahtavia rakennuksia ja upeita tilanteita kuvattavaksi. Itse haluaisin piakkoin päästä sinne räpsimään. Upea kuva tämäkin.

11.05.2005 klo 11.04

Tapio Rauvala

Tomi, sponssausideasi on hieno, mutta tarkemmin harkittuna vaarallinen. Niklashan menettäisi oitis sydämensä tuolle idän helmelle, jäisi sinne asumaan, rakastuisi kauniisiin venäläisiin naisiin, valitsisi heistä mieluisimman ja tekisi tämän kanssa viisi suloista lasta - ja olisi jo, meidän epäonneksemme, unohtanut koko valokuvaamisen...

11.05.2005 klo 15.41

Paula

En usko, että Niklas menettäisi sydämensä - jos nyt pieni leikkisä äänestys/vedonlyönti sallitaan;... mutta jos siitä on pienintäkään epäilystä niin pitänee alkaa suunnittelemaan sponssausta matkan estämiseksi sekä rajavalvonnan lisäämiseksi. Ja jos sekään ei auta, niin - eikös ne fanit yleensäkin matkusta laumoittain idoleittensa perässä...

11.05.2005 klo 16.02

Niklas Sjöblom

En tiedä voiko kahta fania kutsua laumaksi, mutta jos voi, niin olen ihan oikeasti joutunut sellaisen seuraamaksi. Tapahtui viime syksynä: Nousin kaikessa rauhassa (laina-)autoon Kauppatorilla ja aloin ajaa kotiin Katajanokalle. Huomasin, että perääni lähti torilta toinen auto, joka kääntyi kaikissa seuraavissa neljässä risteyksessä samaan suuntaan. Kun parkkeerasin autoa kotikadullani, minua seurannut auto ajoi viereeni. Ulos nousi mies, joka kysyi olenko Niklas Sjöblom. Kun vastasin myönteisesti, hän vilkutti autossa istuvalle naiselle, joka hänkin nousi autosta. Sitten he aloittivat kuvieni ylistämisen, jolle ei meinannut tulla loppua. (Ei mennä tässä yksityiskohtiin. :) Sitten he kyselivät kamerastani ja esittelivät omaa kameraansa. He kertoivat tunnistaneensa minut Kauppatorilla kävellessäni, mutta koska he eivät ehtineet juosta minua kiinni ajoissa, he päättivät lähteä autolla perääni. Mietin jälkikäteen, kuinkakohan kauas he olisivat ollet valmiita seuraamaan minua. Olin hetkeä myöhemmin lähdössä mökille, ja mieleeni juolahti, olisiko heille pitänyt lämmittää sauna, mikäli he olisivat ajaneet perässäni Lopelle saakka. :) Idolin elämä on siis yllätyksiä täynnä!

Mitä sydämeni menettämiseen tulee, Paula on kyllä oikeassa! Sponssausta tarvitaan siis ainoastaan matkaan - ei rajavalvojien lahjontaan. :)

11.05.2005 klo 18.27

Paula

Tämä kuva synnytti loputtomasti mielikuvia. Jos kuvaa vilkaisee sokeasti, vasemmanpuoleisen auringonkultaaman talon yläosa kelluu avaruudessa. Se voisi olla uudestisyntynyt kuu. Toisaalta se yhdistyy purjelaivan mastoihin näyttäen sen kultaiselta katokselta. Ja sitten vielä tuo suljettujen ovien positiivinen efekti! Tuntuu paremmalta olla täällä ovien ulkopuolella, sillä sisältä en näkisi tätä maisemaa...

11.05.2005 klo 21.19

Annuli

Hehe, Niklas -- itse näin sinut yhtenä päivänä nelosen raitiovaunussa (sinut tunnistaa helposti vieläkin lapsuudenkuvan perusteella) ja harkitsin jonkun aikaa, josko esittäytyisin ja kiittelisin jälleen kerran kuviasi. Päätin kuitenkin jättää sinut rauhaan. Mutta se oli siinä ja siinä, ettet joutunut kiusalliseen tilanteeseen. :)

12.05.2005 klo 17.08

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net