Helsinki: Näkymä Lauttasaarenselälle Hernesaaren kärjestä. Tummista pilvistä ripotteli jo vettä purjehtijoiden niskaan, mutta kauempana lännessä pilvipeite yhä rakoili.

Kuvattu 10.05.2005 (tiistai) klo 20.04   |   Suuri versio

Teija

Yhtä suurella innolla, millä odotan uusia kuvia sivulle, odotan myös Paulan kommentteja. Ne ihan pakottavat katsomaan kuvia uudestaan :-). Tämäkin on niin hiuksianostattavan hieno kuva, että kyllä Paula varmaan kommentoi...

11.05.2005 klo 08.44

Paula

Teija, kahta viimeisintä kuvaa olen tuijottanut kirjaimellisesti ilon kyyneleet silmissä, ihan sanattomana. Pelottaa, että kaikki adjektiivit kokevat inflaation... mutta hyvää tämä tekee - löytää jotain mikä saa unohtamaan itsensä...

11.05.2005 klo 08.50

Niklas Sjöblom

Joo, Paula kirjoittelee tänne ajatuksiaan sen verran tiheään, että pitäisi varmaan alkaa maksaa hänelle kuvieni kommentoimisesta. Vaihtoehtoisesti hän voisi hankkia itselleen sponsorin ja ujuttaa kommentteihinsa piilomainontaa. ;) Ei sentään, mutta hauska kuulla että kuviani katsotaan myös kommenttien takia!

Erehdyn joskus arvioimaan kuvieni vaikutusta katsojiin sen mukaan, montako kommenttia kuvani keräävät. Periaatteessa kuitenkin tiedän, ettei tietyn kuvan julkaiseminen ollut välttämättä turhaa, vaikkei se olisikaan kerännyt yhtään kommenttia. Tämänkin kuvan "arvoa" oli vaikea ennustaa etukäteen, enkä siksi ollut varma kannattaisiko sitä julkaista ollenkaan. Viimeksi pari päivää sitten käsittelin erästä kuvaa puoli tuntia, minkä jälkeen päätinkin heittää sen romukoppaan.

Mitäkö haluan tällä kaikella sanoa? Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kommentoikaa!!! Kaikki kommentit ovat tervetulleita - olivatpa ne sitten risuja tai ruusuja! Tämä koskee myös tuttuja ihmisiä, sillä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vain minulle tuntemattomat ihmiset kommentoivat kuviani. (Tosin pian alkaa varmaan tuntua siltä että tunnen Paulan ja ehkä pari muutakin ahkeraa kommentoijaa. :)

11.05.2005 klo 09.46

Tapio Rauvala

Paula, jos sanat riittäisivät kertomaan, silloinhan näitä kuvia ei tarvittaisi...

11.05.2005 klo 09.47

Erja

Kyllä on taas niiiiin KAUNISTA... kunpa tämänkin maiseman saisi suurennoksena seinälleni, ei tarvitsisi niin usein ravata tietokoneella tuijottamassa! Tiedoksi Niklakselle, että kyllä meitä "hiljaisia kommentoijiakin" löytyy, olen seurannut työn jälkiäsi jo pidempäänkin... ihastellut ja huokaillut.. sekä suositellut tuttavapiirillekin. Olet onnistunut muuttamaan käsitystäni Helsingistä aika paljonkin positiivisempaan suuntaan. Tällaisen "lappalaisen" ajatuksia Suurta ja Meluisaa Helsinkiä kohtaan ei niin vain muutetakaan ;) Nyt olen kuitenkin joutunut toteamaan, että kyllä siellä osaa olla kaunistakin, täytyy vaan löytää ne oikeat kohteet ja hetket. Tässä olet kyllä todella onnistunut! Menestystä eteenpäinkin.

11.05.2005 klo 11.38

Hara

meri ja stadi.jälleenkerran aivan loistava foto.
kiitos niklas.

11.05.2005 klo 12.17

Kalle

Taas erittäin tyylikäs kuva. Sinulla on silmää eräänlaiselle pelkistetylle kauneudelle, jossa on mukana usein myös tiettyä yksinäisyyden tai melankolian tunnetta. Siis aika suomalaista. Laita myös auringon kimallusta ja hohtavien laineiden pärskeitä, kun ne ajat koittavat.

11.05.2005 klo 15.21

Leena

Kuten edellä on jo useaan kertaan todettu, upea kuva! Värit ovat erityisen hienot.

Kommentoinnista ja kuvista. Julkaise Niklas ihmeessä erilaisia ja vaihtelevia kuvia, mitä olet tähänkin mennessä tehnyt! Kommenttien vähyys tai niiden puuttuminen ei tarkoita sitä, joku kuva olisi vähäpätöisempi! Joskus ei vain saa aikaiseksi kommentoida kuvaa, vaikka se olisikin visuaalisesti hieno. Tai sitten joku on jo ehtinyt kommentoimaan kuvaa, eikä siihen ole lisättävää. Mutta, yritän omalta kohdaltani antaa palautetta entistä useammin myös kirjallisesti enkä vain ääneen koneen ääressä! :)

11.05.2005 klo 20.31

Paula

Tämän kuvan meri on kuin lyyristä mustetta, jolla kirjoitetaan ajattomat laulut...

11.05.2005 klo 21.07

Mette

Minä olen joskus tainnut kommentoidakin. Mutta yleensä vain katselen kuvia, joka päivä. Kävin Helsingissä töissä lähes kaksi vuotta, mutten siellä asunut. Näiden kuvien avulla minulle on avautunut ihan toisenlainen pääkaupunki - ei pelkkä Rautatieasema ja Lasipalatsi tai Hakaniemen tori.

Suosituksia olen lähettänyt ympäri maailmaa, niin helsinkiläisille kuin muualla asuville (joille haluan näyttää oivallukseni siitä, että myös Helsinki voi olla kaunis). Ulkomailla asuville linkki on lähtenyt, jotta he voisivat seurata Suomen luonnon kiertokulkua ja vuodenaikojen vaihtelua lähes reaaliajassa.

Kuukkelisi sait siis aivan ansiosta. Onnittelut vielä siitä!

12.05.2005 klo 11.01

Paula

Niin, onhan me tiedetty että Hesa on kaunis ja on tiedetty että Suomi on kaunis laidasta laitaan. Ja onhan ollut ylistäviä einoleinojakin. Upea asia on kuitenkin tämä "päivitys", joutsenen uiminen digiaikaan. Hieman hymyilyttikin tämä oma ylitsepursuava kotiseutukuohuntani: päivät juoksen Hesan kaduilla, ja yöt tsiigaan Niklaksen kuvia (taas tapani mukaan hieman vaan - ihan hieman vaan - liioitellen)...

13.05.2005 klo 11.31

PK

Ljusa kvällar om våren.

22.01.2007 klo 20.43

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net