Kreeta, Kreikka: Kulkukissa tarkkailee kaupungin vilinää pienvenesatamaa reunustavalla muurilla Iraklionissa, Kreetan pääkaupungissa.

Kuvattu 22.05.2005 (sunnuntai) klo 18.12   |   Suuri versio

ElinaA

Ompas hyvässä kunnossa oleva kulkukissa. Vau. :)

31.05.2005 klo 01.39

Niklas Sjöblom

Tämä oli ehkä hyväkuntoisin tapaamamme kulkukissa. Vieressä loikoili toinenkin kissa, joka oli lähes identtinen tämän veijarin kanssa. Kenties ne olivat sisaruksia? Sataman reunalla olevan tavernan terassilla norkoili (entinen) valkoinen kulkukissa, joka oli märkä, likainen ja arpia täynnä. Viereisessä pöydässä syönyt paikallinen porukka rapsutti sitä, otti siitä lähikuvia kamerakännykällään ja tiputti sille herkkupaloja. Luultavasti siis senkin elämä vielä jatkui - ilmeisistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Toivottavasti maltatte katsoa Kreetan kuvia vielä muutaman päivän, sillä tulossa on vielä mm. vuoristomaisemia ja hieman toisenlainen eläin. Sen jälkeen voimmekin siirtyä takaisin hieman kotoisampiin ja samalla ajankohtaisempiin maisemiin.

31.05.2005 klo 09.37

Paula

Otus näyttää "osaaikaerakolta" (vaistoan sukulaissieluisuutta)... kulkureitakin on moneen junaan... lisäksi näen hienona eleenä ettet paljastanut hännänpäätä ;D :D ... no, jokatapauksessa: tekee hyvää (hermoilevalle meikäläiselle) välillä vilkaista malliesimerkkiä siitä, kuinka olla oma itsensä... suht' rennosti!

31.05.2005 klo 10.41

Hara

niklas,meikäläinen ainakin jaksaa katsella näitä kuvia.nämä antavat hyvää "maisemallista"tietoa.
tietää miltä kreetalla näyttää jos sinne vaikka
joskus olisi varaa matkustaa.....

31.05.2005 klo 11.46

Paula

Mun piti sanoa just tota samaa kuin Harakin. On tosi kiva nähdä, mitä valitsit kuvattavaksi matkallasi. Vielä tosta viimeisimmästä, siis kissasta: se on niin platoninen!!! Ja tosiaan tuo hännän jatkuminen kuvan ulkopuolelle... yhdessä vasemmanpuoleisen tumman juovan kanssa se luo taas jotain kummaa turvaa... asettelematon asetelma.. solmukohta... (häntä voi jatkua vaikka maailman ympäri!!!)

31.05.2005 klo 12.13

Raija

On muuten mielenkiitoista nähdä, miten olet kamerasi kanssa Kreetaa katsellut - ei puutu kuin kaskaiden sirinä ja sypressien tuoksu .... ja nekin palasivat mieleen kuviasi katsellessa!

31.05.2005 klo 19.24

Heidi

Tuossa mirrissä on sitä oikeaa kissa-asennetta, joka puuttuu postikorteissa esiintyvistä "pehmolelukisuista". Sain hienon taustakuvan tietokoneeseeni - Kiitos!

31.05.2005 klo 20.23

Niklas Sjöblom

Jes, lopulta Heidikin avautui! Ajattelin että tämä jos jokin on sellainen kuva, joka saa sinut lämpenemään. ;)

01.06.2005 klo 13.34

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net