Hanko: Nainen kävelee Långsandan hiekkarannalla, joka tunnetaan myös Bellevuen (entisen kylpylähotellin) rantana. Kolavikenin lahti kimaltelee lämpimän kesäillan auringonpaisteessa.

Kuvattu 02.07.2005 (lauantai) klo 20.03   |   Suuri versio

Paula

Tätä kuvaa hieman hämmästyin: kuinkas tää suomen kesäyö näin tummalta näyttää :)? ...mieleen tulee myös erään naapurimaan lipun värit :) Mutta: käännettynä kyljilleen avautuu taas mielenkiintoisia vaikutelmia - vasemmalle käännettynä "sinihameinen nainen yössä" ja oikealle "rotko", joko vedenalainen(syvänne) tai sitten ei...

08.07.2005 klo 11.26

Niklas Sjöblom

Synkkyys johtuu siitä että kuva on otettu vastavaloon, jolloin meri on heijastanut tehokkaasti auringon valoa. Koska kameran valotus oli säädetty meren mukaan, muualla näyttäisi olevan oudon pimeää. Toinen syy rannan tummuuteen kuvan ylälaidassa on se, että aurinko oli sieltä katsoen jo mäntyjen takana, eikä siis paistanut siellä enää. Itse asiassa ranta oli käsittelemättömässä kuvassa vieläkin tummempi, mutta vaalensin sitä hieman jälkikäteen. Paljain silmin katsoen meri häikäisi aika pahasti, eikä rantaa siksi nähnyt todellisuudessakaan erityisen hyvin.

08.07.2005 klo 15.49

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net