Hanko: Kukkiva ruohosipuli työntyy rantakalliossa olevasta kolosta Pienessä Mäntysaaressa, lähellä kesäravintola Neljän tuulen tupaa.

Kuvattu 02.07.2005 (lauantai) klo 20.46   |   Suuri versio

Paula

Kiitos Niklas, sä teit sen taas: pelastit tänkin yön! ...etpäs arvaakaan miten valtavan virkistävä vaikutus voi pienellä ruohosipulitupsulla olla. Kukkien väri tehostuu tummaa taustaa vasten, vihreät korret myötäilevät tyylikkäästi mosaiikin kuvioita... ja niin siron keveä on kimpun varjo...

08.07.2005 klo 01.14

Niklas Sjöblom

Kiitos, on kiva olla taas linjoilla. :) Huh, paljon olis kuvia purettavana...

08.07.2005 klo 01.20

Paula

Kiva kuulla, että olet saanut saalista! Täällä yks ahne fani odottelee innolla...

08.07.2005 klo 02.05

Annuli

Olen usein miettinyt, kuinka 'orjuuttavaa' tällaisen sivuston ylläpitäminen varmaan on. Kuinka monta tuntia töitä päivässä se mahtaa vaatia ja tuleekohan koskaan tarve juosta karkuun... Fanien intomielinen rakkaus ja velvoitteet voivat varmaan olla aikamoinen pallo jalassa... No, siltä osin av(i)oliitto ja mahdollinen perheen perustaminen ei ainakaan tuone yllätyksiä elämään. :)

08.07.2005 klo 09.25

Lasse

Hieno kuva taas kerran.

08.07.2005 klo 10.49

Paula

Mä taas olen pelännyt Niklaksen kyllästyvän yhtämittaiseen ylistykseen, sillä kehityshakuinen taiteilija toivoisi varmaankin myös asisallista ja taidokasta kritiikkiä. Viime kuussa yritinkin löytää edes jonkun "huonon" kuvan, mutta minkäs teet: ei sitä oikein löytynyt, ja lisäksi epäilen kritisointikykyjäni.

08.07.2005 klo 11.09

Hara

uskon että niklaksen sydäntä ja mieltä lämmittää
se että me "vakiokommentoijat" jaksamme melkein
jokaisen kuvan kohdalla ilmaista siitä omat
mielipiteemme ja kommenttimme.selailin noita
niklaksen ottamia fotoja pitkälle taaksepäin
ja laitoin merkille ettei,niitä oltu hirveästi
kommentoitu silloin ehkäpä se johtuu siitä
,että jengi ei ollut vielä tätä sivustoa löytänyt.itsekin löysin sen hakusanalla "kuvia
helsingistä" ja mielellään kommentoin näitä
kuvia rakkaasta kotikaupungistani jatkossakin,koska helsinki merkitsee mulle tavattoman paljon koska olen täällä syntynyt ja kasvanut koko "pienen"ikäni.

08.07.2005 klo 13.25

Niklas Sjöblom

Paula, kyllä niitä huonompiakin kuvia löytyy täältä reilusti - varsinkin sieltä alkupäästä. Olenkin tässä miettinyt, että kun tuo 1000 kuvan raja tuli hiljattain ylitettyä (aivan huomaamatta), niin voisinkin ehkä vähitellen alkaa poistaa kuvia alkupäästä. Eihän kuvamäärää kuitenkaan voi loputtomiin kasvattaa, kun sivujeni liikennemäärä ja ylläpitokustannukset kuitenkin nousevat samaa tahtia...

Muuten, se tuhannes täällä julkaistu kuva oli näkymä Ritarihuoneen puistikosta 7.6.2005.

08.07.2005 klo 16.00

Niklas Sjöblom

Annuli, kyllä mun täytynee irrottaa se pallo jalastani viimeistään silloin, jos/kun sitä jälkikasvua alkaa pukata... Mutta ei se pallo ainakaan nyt hirveän pahasti elämääni kahlitse, vaikka paljon aikaa viekin. Eikä näitä kuvia pelkästään faneja varten tänne laiteta, vaikka te muodostattekin oleellisen osan moottoriani pyörittävästä voimanlähteestä. :)

08.07.2005 klo 16.13

Niklas Sjöblom

Hara, ilman muuta kaikki kommentit ilahduttavat - sekä "vakioporukan" että muiden kirjoittamat!

Kuvien kommentointi on ollut mahdollista vasta viime kesästä lähtien, eli sitä vanhempia kuvia ei alunperin voinut kommentoida. Lisäksi kommentit ilmestyivät sivuilleni aluksi pienellä viiveellä, sillä jouduin hyväksymään jokaisen kommentin ennen sen julkaisemista. Onneksi sain alkuvuodesta asennettua tänne automaattisen suodatinsysteemin, joka karsii pois lähes kaikki "kommenttirobottien" lähettämät roskapostit ja mainokset. Siitä lähtien kommentteja on kirjoitettu selvästi ahkerammin, kun ne ovat tulleet näkyviin reaaliaikaisesti. Tietysti sivuni kasvanut kävijämääräkin on vaikuttanut kommenttimäärän kasvuun. Nyt kesällä on kuitenkin ollut kevättä hiljaisempaa, mikä näkyy myös kävijämäärissä.

Kerroit löytäneesi sivuni haulla "kuvia helsingistä". Hakukoneiden kautta sivulleni tässä kuussa tulleista kävijöistä 32% on käyttänyt pelkkää sanaa "kuvat". (Kokeilkaa Googlella - olen ykkösenä! :) Toiseksi yleisin hakutermi on "taivasalla" (9%) ja kolmantena on käyttämäsi "kuvia helsingistä" (3%). Neljänneksi yleisin haku on yllättäen "hietaniemen uimaranta" (2%).

Jos kävijätilastoni kiinnostavat, katsokaapa suomenkielisen ja toisaalta englanninkielisen sivuni tilastot. Tilastosivujen vasemman ylänurkan linkeistä pääsee näkemään lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia kävijöistäni, kuten heidän maantieteellisen jakaumansa.

08.07.2005 klo 16.51

Leena

Se että sivuiltasi löytyy kuvia pidemmältäkin ajalta, tekee niiden katselusta mielenkiintoisen. Kuvasi ja niiden aiheet ovat aina olleet monipuolisia, mikä saa minut vierailemaan lähes päivittäin näillä sivuilla.

Ja on mukava huomata, että päivittäinen kuvien suunnittelu, kuvauskohteiden etsiminen ja kuvien käsittely ovat kehittäneet taitojasi kuvata mitä vain mielenkiintoisella tavalla. :)

09.07.2005 klo 11.04

kirsi luotonen

Olen käynyt katsomassa näítä kuvia nyt muutaman kuukauden ajan, ja päädyin sivuille sattumalta jonkin toisen blogin linkin kautta, muistaakseni riemastuttavan Menopaussi-blogin. Kuvat ovat upeita, ja kunhan tästä 'koppeennun' niin laitan Kanadan serkuille linkin että pystyvät katsomaan kuvia synnyinkaupungistaan. Joku tuossa arveli että kuvaajasta on mielenkiintoista seurata vakivierailijoiden kommentteja; ennen-kommentoimattomana usein vierailevana kuvien ihailijana sanoisin että ei välttämättä ole pakko ihan joka kuvaa kommentoida jos ei ole mitään sanottavaa... ;)
KeiL

09.07.2005 klo 23.06

Paula

:)))... onneksi kaikilla kommentoijilla on ollut jotakin sanottavaa - vaikkei kukaan lienekään vielä ihan jokaista kuvaa kommentoinut...

09.07.2005 klo 23.31

Niklas Sjöblom

Kyllä te olette niin hassuja. Onneksi kommentointi on vapaaehtoista. :)

09.07.2005 klo 23.40

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net