Helsinki: Nouseva täysikuu Pohjoissataman ja Katajanokan yllä pimenevässä syysillassa. Edustan keulapuomi kuuluu Kruununhaan Halkolaituriin kiinnittyneelle m/aux Ingeborg -purjealukselle.

Kuvattu 17.09.2005 (lauantai) klo 20.13   |   Suuri versio

Paula

Nukkuvat purjeet. Ennen uutta tuulta...

21.09.2005 klo 07.58

Minna

Ai että mä nautin näistä sun ottamista kuvista... Itse olen paljon työni puolesta ulkona öisin ja nauttinut vastaavista maisemista! Onneksi sulla on taito tallettaa niitä. Saan siten itsellenikin pienen annoksen niistä talteen.... Kiitos!!!

21.09.2005 klo 13.08

Hara

sköne,botskit ja stadi...... :)
tack niklas.

21.09.2005 klo 21.47

Tiia

Ingeborg ja sen sisaralukset ovat lähteneet taas uinumaan talveaan Suomenlinnan kuivatelakalle. Kuvaat paljon Suokissa; oletko koskaan käynyt telakalla? Siellä on huikean näköistä ympäri vuoden. Talvella se on erityisen kiehtova paikka, kun kävelee altaan pohjalla ja pääsee katsomaan laivavanhuksia aivan uudesta näkökulmasta. Perinnepurjelaivat nukkuvat siellä talven hiljaisuudessa ja uneksivat uudesta kesästä... Keväällä kuhina on melkoinen, kun alukset laitetaan kuntoon uutta purjehduskautta varten.

31.10.2005 klo 18.38

Kommentoi tätä kuvaa

 Ei näy kommenttisi yhteydessä.

 


Nimesi toimii linkkinä kotisivullesi.

Haluatko selaimen muistavan tietosi?Kommentin linkit tulisi merkitä html-koodilla <a href="http://...">linkkiteksti</a>.

Täytä ainakin siniset kentät, kiitos!
 

 

Lähetä kommenttisi vain kerran!

Uusimmat kommentit kaikista kuvista ja molemmista kieliversioista

taivasalla.net